Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Kan ik de interfacetaal waarin Concrete5 is geïnstalleerd, wijzigen?

Het wijzigen van de interfacetaal is mogelijk vanaf het administratiepaneel van jouw Concrete5-installatie. Je volgt hiervoor de volgende stappen:

  • Log in als administrator op Concrete5.
  • Ga in het menu naar 'Systeem en instellingen'.
  • Klik onder 'Basisgegevens' op 'Talen'.
  • Klik rechtsboven in het scherm op 'Installeer/update Talen'.
  • Klik rechts van de gewenste taal op 'Installeer'.

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste support. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 18.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: