Kan ik de interfacetaal waarin PrestaShop is geïnstalleerd, wijzigen?

Ja. Na installatie is het mogelijk via het PrestaShop-dashboard de taal aan te passen. Dit doe je als volgt:

• Log in op het Dashboard van Prestashop.
  • Klik op 'Localization'.
  • Klik in de submenubalk op 'Localization'.
  • Kies bij 'Configuration' achter 'Default Language' welke taal je als standaard instelt.
  • Klik op 'Save'.

Wanneer de taal die je wilt gebruiken niet beschikbaar is, kun je deze toevoegen middels de volgende stappen:

• Klik in het Dashboard op 'Preferences'.
  • Klik in de submenubalk op 'Localization'.
  • Achter 'Localization pack you want to import' kun je kiezen welk talenpakket je wilt downloaden.
  • Klik op 'Import'.