Kan ik de PHP-versie van mijn website binnen Plesk aanpassen?

Maak je gebruik van Plesk 12? Dan is het per website mogelijk de PHP-versie te wijzigen. Volg daarvoor onderstaande stappen.

• Log via jouw Plesk Control Panel in op de VPS.
  • Zorg ervoor dat je de 'Service Provider View' ingesteld hebt door linksonderin te klikken op 'Change View'.
  • Zoek linksbovenin naar de (sub)domeinnaam waarvan je de PHP-versie wilt wijzigen.
  • Klik op 'PHP Settings'.
  • Achter 'PHP support' kies je in het dropdownmenu de PHP-versie naar keuze.
  • Pas eventueel de andere PHP-instellingen aan.
  • Klik onderaan de pagina op 'OK'.