Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Kan ik een financieel contactpersoon instellen?

Ja. Het is mogelijk de facturen voor alle diensten onder jouw klantnummer naar een ander (e-mail)adres te laten sturen.

  • Log in op Mijn Hostnet.
  • Ga naar 'Account'.
  • Klik onder 'Financieel contactpersoon' op 'Toevoegen'.
  • Geef de gewenste wijzigingen door. 

Let op: De financieel contactpersoon ontvangt bij de factuur een betaallink. Hiermee heeft de financieel contactpersoon toegang tot de financiële gegevens binnen Mijn Hostnet.

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste service. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 22.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: