Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Kan ik een technisch contactpersoon instellen?

Ja, bij een zakelijk account is dit mogelijk. Jouw technisch contactpersoon is gemachtigd om technische vragen aan Hostnet te stellen. Het technisch contact krijgt geen toegang tot Mijn Hostnet en het Control Panel. Je stelt een technisch contactpersoon als volgt in:

  • Log in op Mijn Hostnet.
  • Ga naar 'Account'.
  • Klik onder 'Technisch contactpersoon' op 'Toevoegen'.
  • Geef de gewenste wijzigingen door. 

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste service. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 22.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: