Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Kan ik iDEAL gebruiken in de webwinkel van Web Presence Builder via Ecwid?

Het is mogelijk iDEAL te installeren in je webwinkel. Meer informatie hierover kun je vinden op:
http://kb.ecwid.com/w/page/iDEAL(Mollie). Hostnet biedt geen ondersteuning bij het configureren en installeren van iDEAL.

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste support. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 18.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: