Kan ik mijn contactgegevens afschermen in de WHOIS-informatie bij de uitgevende instantie van mijn domeinnaam?

Ja, dat kan. Door in Mijn Hostnet te kiezen voor Privacybescherming, worden je persoonlijke gegevens afgeschermd in de WHOIS. Je stelt Privacybescherming als volgt in:

Nieuwe domeinregistratie

• Bestel jouw domeinnaam.
  • Ga verder naar de winkelmand en klik op je nieuwe domeinnaam.
  • Klik op 'WHOIS-gegevens wijzigen?'.
  • Kies voor 'Wijzig WHOIS-gegevens'.
  • Selecteer 'Privacybescherming' en klik op 'Wijzig WHOIS-gegevens'.
  • Rond je bestelling af.

Bestaande domeinregistratie

• Log in op Mijn Hostnet.
  • Ga naar 'Diensten'.
  • Klik op de domeinnaam waarvoor je Privacybescherming wilt instellen.
  • Ga via de tab 'Domeinnaam' naar 'WHOIS-gegevens wijzigen'.
  • Kies voor 'Privacybescherming'.
  • Sla de wijzigingen op.

Kosten
Bij een nieuwe domeinregistratie kun je Privacybescherming gratis instellen. Bij een bestaande domeinregistratie zijn hier kosten aan verbonden.