Kan ik mijn contactgegevens afschermen in de WHOIS-informatie bij de uitgevende instantie van mijn domeinnaam?

Hostnet biedt de mogelijkheid met Privacybescherming jouw WHOIS-gegevens af te schermen via Mijn Hostnet. Hierbij wordt een back-up van jouw gegevens gemaakt. Zo blijf je onverminderd rechthebbende op de domeinnaam. Privacybescherming kun je kosteloos direct bij een domeinregistratie in de webshop bestellen of aanvragen via Mijn Hostnet. Volg voor het aanvragen via Mijn Hostnet de volgende stappen:

• Log in op Mijn Hostnet.
  • Ga naar 'Support' > 'Contact opnemen'.
  • Geef aan waar jouw vraag betrekking op heeft.
  • Geef in het contactformulier op de volgende pagina aan dat je jouw domeinnaamgegevens met Privacybescherming wilt afschermen.
  • Klik op 'Verzenden'.

Op basis van jouw verzoek schermen wij de WHOIS-informatie voor je af. Nadat de gegevens succesvol zijn afgeschermd sturen wij een bevestiging per e-mail.