Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Kan ik mijn domeinnaam automatisch met meerdere jaren verlengen?

Nee, dat is niet mogelijk. Een verlenging is standaard 1 jaar, tenzij je voor het einde van de contractperiode zelf de looptijd van je domeinnamen aanpast en daarmee je contract actief verlengt. 

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste support. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 18.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: