Kan ik mijn domeinnaam wijzigen?

Nee, het is niet mogelijk om jouw domeinnaam te wijzigen. Het is wel mogelijk om je bestaande domeinnaam op te zeggen en een nieuwe domeinnaam vast te leggen. Indien er webhosting aan jouw bestaande domeinnaam is gekoppeld, gaat deze niet automatisch mee naar de nieuwe domeinnaam.

In Mijn Hostnet kun je je nieuwe domeinnaam koppelen aan je webhostingpakket.

• Log in op Mijn Hostnet.
  • Ga naar 'Diensten'.
  • Klik op het betreffende pakket.
  • Klik op 'Koppel andere domeinnaam' en doorloop de stappen.
  • Je pakket wordt binnen 24 uur opnieuw opgezet onder de nieuwe domeinnaam.

Hierbij is het in je eigen belang dat je zelf een back-up van je website op je harddisk (of die van je webdesigner) hebt staan en er tevens zorg voor draagt dat je een back-up maakt van de e-mails die je wilt behouden. De bestanden van je website en de e-mails in je mailbox verhuizen namelijk niet mee naar de nieuwe domeinnaam. Je dient je website zelf te plaatsen onder de nieuwe domeinnaam.