Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Kan ik mijn hostingcontract verplaatsen?

Nee, je kunt alleen jouw domeincontract verplaatsen naar een ander klantaccount. Gekoppelde hosting komt met de contractverplaatsing dus te vervallen. Maak vooraf een back-up om jouw website en e-mailbestanden te behouden. Door op het andere klantaccount hosting te bestellen, kunnen de bestanden teruggeplaatst worden.

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste support. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 18.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: