Kan ik mijn pakket overdragen naar een andere klant of een ander klantaccount?

Nee, je kunt alleen jouw domeinnaam overdragen naar een andere klant of een ander klantaccount. Wel kun je, voorafgaand aan de domeinoverdracht, een back-up maken van je website- en e-mailbestanden. Door na afronding van de overdracht een nieuw hostingpakket te bestellen, kunnen de bestanden teruggeplaatst worden.