Kan ik mijn VPS uitbreiden?

Ja, dat kan. Heb je een Unmanaged VPS? Je kunt het werkgeheugen, de schijfruimte en de rekenkracht van je VPS uitbreiden. Daarnaast kun je handige add-ons toevoegen. Je breidt je VPS uit door in Mijn Hostnet naar 'Diensten' te gaan. Vervolgens selecteer je jouw VPS en klik je op 'Uitbreiden' of 'Uitbreiding bestellen'. Volg hier de verdere stappen.

Heb je een Managed VPS? Of heb je meer wensen dan onze standaarddiensten kunnen vervullen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze afdeling Accountmanagement via 020-7500801 of am@hostnet.nl.