Kan ik mijn VPS uitbreiden?

Ja, dat kan. Je kunt het werkgeheugen, de schijfruimte en de rekenkracht van je VPS uitbreiden. Daarnaast kun je handige add-ons toevoegen. Je breidt je VPS uit door in Mijn Hostnet naar 'Diensten' te gaan. Vervolgens selecteer je jouw VPS en klik je op 'Uitbreiden' of 'Uitbreiding bestellen'. Volg hier de verdere stappen.

Zie je jouw gewenste uitbreiding niet terug in Mijn Hostnet? Bel ons dan op 020-7500800.