Kan ik naast Office 365 gebruikmaken van andere e-maildiensten?

Het is niet mogelijk gebruik te maken van andere e-maildiensten zoals Hostnet App Suite naast Office 365.

Wil je e-mailen via Office 365? Dan wordt Office 365 het e-mailplatform voor alle e-mailadressen behorend bij jouw domeinnaam. Per e-mailadres heb je een Office 365-licentie nodig. Kijk op onze website voor de pakketten die bij jouw wensen passen.