Kan ik nog afzien van de registratie?

Tot het moment van beschikbaarheid, de startdatum, is het antwoord ja. Vóór de startdatum kun je altijd inloggen in Mijn Hostnet om jouw wachtende registratie stop te zetten:

• Log in op Mijn Hostnet.
  • Ga naar 'Diensten'.
  • Klik op 'Bestellingen'.
  • Klik op de bestelling die je wilt annuleren.
  • Druk op de knop 'Bestelling annuleren'.

Na de startdatum kun je niet meer annuleren. Wel kun je als consument binnen 14 dagen gebruikmaken van het herroepingsrecht. In geen geval worden de reserveringskosten gerestitueerd. Neem bij twijfel contact met ons op.