Kan ik nog afzien van de registratie?

Tot het moment van beschikbaarheid, de startdatum, is het antwoord ja. Vóór de startdatum kun je altijd inloggen in Mijn Hostnet om jouw wachtende registratie stop te zetten. Daarna kun je niet meer annuleren. Voor consumenten blijft het herroepingsrecht binnen 14 dagen echter van toepassing. In geen geval worden reserveringskosten gerestitueerd. Neem bij twijfel contact met ons op.