Kunnen alle bestandstypen worden opgeslagen in de Hostnet App Suite Drive?

Het is mogelijk alle typen bestanden te plaatsen in de Hostnet App Suite Drive. Van de volgende bestandstypen kan een voorbeeld weergeven worden:

• videobestanden: mv4, ogv, webm;
  • audiobestanden: mp3, wav, m4a, m4b, aac, ogg;
  • afbeeldingsbestanden: png, jpg, jpeg, gif;
  • tekstdocumenten: docx, docm, dotx, dotm, odt, ott, doc, dot, rtf;
  • spreadsheetbestanden: xlsx, xlsm, xltx, xltm, xlsb, xlam, ods, ots, xls, xlt, xla;
  • prestentatiebestanden: pptx, pptm, potx, potm, ppsx, ppsm, ppam, odp, ptp, ppt, pot, pps, ppa;
  • overige bestanden: pdf, odg, otg, odi, oti, odc, otc, odf, otf ,odm.