Mijn e-mailprogramma vraagt om een uitgaande mailserver, welke is dit?

Wanneer je web- of e-mailhosting van Hostnet hebt, kun je gebruikmaken van de uitgaande (SMTP-)server van Hostnet. De uitgaande SMTP-server kun je opzoeken in het Control Panel door in de menubalk op de knop 'E-mail' te klikken. Gebruik verder poort 587 in combinatie met STARTTLS / SSL en log in met je e-mailadres en e-mailwachtwoord.