Mijn website is te zwaar voor het shared platform, wat kan ik het beste doen?

Wanneer je website te zwaar is voor het shared platform, is een Virtual Private Server (VPS) of een Dedicated Server (DS) de juiste oplossing.

Met een VPS of een Dedicated Server beschik je over een eigen server die je naar eigen wens inricht.

Meer informatie over Virtual Private Servers vind je op onze website of bij de veelgestelde vragen. Een beschrijving over Dedicated hosting lees je hier of bij de veelgestelde vragen over Dedicated Servers.