Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Moet ik een back-up maken voordat Hostnet mijn website verhuist?

Het is noodzakelijk een back-up te maken van jouw e-mail, wanneer je deze ook bij Hostnet wilt onderbrengen. Wij verhuizen jouw e-mail niet. Uiteraard hoef je geen back-up te maken van je huidige website, die verhuizen wij voor jou.

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste service. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 22.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: