Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Op hoeveel apparaten kan ik Office 2016 installeren?

Heb je Office 365 Business of Office 365 Business Premium? Dan kun je Office 2016 installeren op 5 pc's of Macs, 5 tablets en 5 smartphones.

Office Business Essentials kun je niet op je apparaten installeren. Je krijgt wel toegang tot Office Online. Zo kun je via jouw pc, Mac, tablet of smartphone de online versie van Office 2016 gebruiken.

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste service. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 22.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: