Belangrijk: Er is een nieuwe phishingmail in omloop. Lees meer.

Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Op hoeveel apparaten kan ik Office installeren?

Heb je Microsoft 365 Apps for Business of Microsoft 365 Business Standard? Dan kun je Office installeren op 5 pc's of Macs, 5 tablets en 5 smartphones.

Microsoft 365 Business Basic kun je niet op je apparaten installeren. Je krijgt wel toegang tot Office Online. Zo kun je via jouw pc, Mac, tablet of smartphone de online versie van Office gebruiken.