Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Veelgestelde vragen

PrestaShop

Hoe kan ik mijn website of VPS beveiligen?
Kan ik van iDEAL gebruikmaken in mijn PrestaShop-webwinkel?
Waarom kan ik de installatiebestanden van PrestaShop niet zien via ftp?
Hoe kan ik mijn PrestaShop-installatie updaten naar de nieuwe versie?
Hoe log ik in op mijn PrestaShop-administratieomgeving?
Kan ik de interfacetaal waarin PrestaShop is geïnstalleerd, wijzigen?
Kan ik de folder waarin de PrestaShop is geïnstalleerd, wijzigen?
Kan Hostnet mij helpen met mijn PrestaShop-website?

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste support. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 18.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: