Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Volgens mij heb ik 2 keer dezelfde betaling gedaan. Wat moet ik nu doen?

Als je 2 keer voor dezelfde dienst hebt betaald, wordt het te veel betaalde bedrag binnen maximaal 14 dagen teruggestort op jouw rekening. Heb je na deze termijn niets ontvangen? Neem dan contact op met onze afdeling Administratie via Mijn Hostnet.

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste support. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 18.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: