Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Waar kan ik terecht als ik vragen heb over CakeMail?

Voor veelgestelde vragen over CakeMail kun je hier kijken.

Voor support op CakeMail verwijzen wij je verder door naar het ingebouwde support van de applicatie. Wanneer je inlogt op je CakeMail-account via Mijn Hostnet > Control Panel kun je in het CakeMail-dashboard kiezen voor de optie 'help'. Hier kun je verdere informatie vinden en supportvragen stellen.

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste support. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 18.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: