Waar vind ik het IP-adres van mijn webhostingpakket?

Je vindt het IP-adres van jouw webhostingpakket terug in het Control Panel:

• Log in via Mijn Hostnet
  • Klik op 'Control Panel'
  • Klik in de menubalk op 'Webhosting'
  • Klik vervolgens op het tabblad 'Webhosting'
  • Klik op de link naast 'Webhosting', bijvoorbeeld 's112208.cp.hostnet.nl (180121)'.
  • Bij 'IP-adres' vind je het IP-adres van jouw webhostingpakket.

Verwijst jouw domeinnaam nog niet naar jouw webhostingpakket? Met behulp van deze handleiding wijzig je de DNS-instellingen voor jouw domeinnaam.