Waarom kan ik geen bijlagen verzenden in een beveiligde e-mail?

Bijlagen verzenden kan alleen met PrivateSky Professional. Hostnet biedt enkel deze versie van PrivateSky, maar wanneer u een beveiligd bericht heeft ontvangen, en daarvoor een gratis account hebt aangemaakt, heeft u PrivateSky Personal. U dient dus te upgraden naar Professional, wanneer u ook bestanden wilt kunnen verzenden.