Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Waarom kan ik geen e-mail vanaf mijn website versturen?

E-mails versturen vanaf jouw webhostingpakket is alleen mogelijk met een PHP-e-mailscript waarin het 'envelope-from'-adres is opgenomen. Door een 'envelope-from'-adres te vereisen bij het versturen van e-mails vanaf ons platform, wordt de kans verkleind dat kwaadwillenden misbruik maken van het webhostingplatform.

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste service. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 22.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: