Belangrijk: Er is een nieuwe phishingmail in omloop. Lees meer.

Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Waarom kan ik mijn domein niet selecteren bij het aanmaken van een Microsoft 365-gebruiker?

Om je domeinnaam te koppelen aan Microsoft 365, dient jouw domeinnaam geverifieerd te zijn bij Microsoft. Bekijk deze handleiding voor het verifiëren en koppelen van jouw domeinnaam aan Microsoft 365