Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Waarom kan ik mijn domein niet selecteren bij het aanmaken van een Office 365-gebruiker?

Om je domeinnaam te koppelen aan Office 365, dient jouw domeinnaam geverifieerd te zijn bij Microsoft. Bekijk deze handleiding voor het verifiëren en koppelen van jouw domeinnaam. 

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste support. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 18.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: