Waarom kan ik mijn Office 365-software niet downloaden?

Het is alleen voor gebruikers met een Business- of Business Premium-licentie mogelijk om de software van Microsoft Office te downloaden.

Ga naar het portaal van Office 365 en log in met de gebruiker waaraan een van deze licenties is gekoppeld. Klik rechtsboven in het menu op het tandwiel-icoon. Klik vervolgens onder het kopje 'Uw App-instellingen' op 'Office 365'. Op deze pagina vind je een link naar 'Software', waar je de Microsoft Office-software kunt downloaden.