Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Waarom kan ik nog niet publiceren in Web Presence Builder?

Vanwege een DNS-aanpassing bij de oplevering van je webhosting kan het tot 24 uur na oplevering van je webhosting duren voordat je jouw website kunt publiceren.

Wij raden je aan 24 uur te wachten met publiceren. Mocht het publiceren dan nog steeds niet werken, dan kun je contact opnemen via Mijn Hostnet.

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste support. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 18.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: