Waarom laadt de website op mijn .app domeinnaam niet?

Als jouw .app domeinnaam geen geldig SSL-certificaat (Let's Encrypt) heeft, laadt jouw website niet via de browsers Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer 11, Edge en Opera.

Wanneer je een .app domeinnaam registreert, is het domein geplaatst op een zogenoemde 'HTTP Strict Transport Security (HSTS) Preload List'. HSTS zorgt ervoor dat de http-verbinding naar je website verplicht naar de beveiligde https-verbinding wordt gestuurd. Om ervoor te zorgen dat je website werkt, installeer je een geldig SSL-certificaat.