Let op: Kwetsbaarheid in WordPress-plugin ‘ThemeGrill Demo Importer’. Meer info.

Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Waarom moet ik de migratie van Hosted Exchange al vóór 1 maart aanvragen?

Wij verwachten een groot aantal migraties. Hierdoor kunnen wij alleen garanderen dat migraties die vóór 1 maart 2020 zijn aangevraagd, daadwerkelijk op tijd zijn afgerond. 

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste service. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 22.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: