Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Waarom ontvang ik een bestand voor de domeincontrole voor mijn SSL?

Wanneer jouw domeinnaam niet de nameservers van Hostnet gebruikt, kan Hostnet geen DNS-record voor je toevoegen. Als alternatief bieden wij je de mogelijkheid om de domeincontrole uit te voeren via een tekstbestand op de server.

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste service. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 22.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: