Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Waarom stoppen jullie met Hosted Exchange?

Onze leverancier stopt met Hosted Exchange. Hierdoor kunnen wij deze dienst per 1 april 2020 niet meer aanbieden. Om onze klanten toch de beste mailervaring te geven, hebben we een alternatief: Microsoft Office 365. Hiermee krijg je de e-mailfunctionaliteiten die je gewend bent, plus vele extra’s (zoals Word, Excel en Teams).

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste service. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 22.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: