Let op: Kwetsbaarheid in WordPress-plugin ‘ThemeGrill Demo Importer’. Meer info.

Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Waarom werkt mijn .htaccess niet?

Voordat je .htaccess kunt gebruiken, dient deze te worden gesynchroniseerd door ons gehele platform. Om je .htaccess-bestand te synchroniseren, volg je onderstaande stappen:

• Log in op Mijn Hostnet.
  • Ga naar 'Diensten'.
  • Klik op de domeinnaam waarvoor je het .htaccess-bestand wilt synchroniseren.
  • Kies onder het tabje 'Webhosting' voor de knop ‘Synchroniseer .htaccess’ (onder 'Beheer je dienst').

Je .htaccess-bestand wordt nu gesynchroniseerd. Binnen enkele minuten zijn de instellingen actief.