Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Waarom werkt mijn .htaccess niet?

Voordat je .htaccess kunt gebruiken, dient deze te worden gesynchroniseerd door ons gehele platform. Om je .htaccess-bestand te synchroniseren, volg je onderstaande stappen:

  • Log in op Mijn Hostnet.
  • Klik op 'Control Panel'.
  • Klik in de menubalk op 'Webhosting'.
  • Klik op je domeinnaam.
  • Klik op 'Webhosting instellingen'.
  • Klik op 'Sync .htaccess'.

Je .htaccess-bestand wordt nu gesynchroniseerd. Binnen enkele minuten zijn de instellingen actief.

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste service. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 18.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: