Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Wanneer ontvang ik mijn autorisatiecode of token?

De autorisatiecode van jouw domeinnaam wordt, na opzegging van het contract van jouw domeinnaam, automatisch per e-mail naar je verzonden. Je ontvangt het token of de autorisatiecode binnen 24 uur nadat de opzegging aan jou is bevestigd. Heb je geen autorisatiecode ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste service. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 22.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: