Wat heb ik nodig om een website online te krijgen en wat betaal ik daarvoor?

Je doorloopt de volgende stappen voor het online zetten van je website:

• Registreer jouw gewenste domeinnaam.
  • Je hebt ruimte nodig op een speciale server van Hostnet waarop je jouw website plaatst, een webhostingpakket.
  • Nadat je een webhostingpakket hebt besteld, ontvang je van ons de logingegevens.

De kosten voor een webhostingpakket vind je op onze website. Op onze Helpdesk staat een uitgebreide uitleg over hoe je jouw website op internet plaatst.