Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Wat houdt DNS-beheer in?

Bij een domeinregistratie is DNS-beheer gratis inbegrepen. Met DNS-beheer beheer je zelf de DNS-instellingen van al je domeinnamen. Via Mijn Hostnet krijg je de optie om zelf A-, AAAA-, MX-, TXT-, SRV- of CNAME-records te maken, wijzigen of verwijderen. Ook het instellen van subdomeinen en wildcards is mogelijk met DNS-beheer.

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste support. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 18.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: