Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Wat is een machtigingskenmerk bij automatische incasso?

Je vindt het machtigingskenmerk op jouw factuur wanneer je gebruikmaakt van automatische incasso. Een machtigingskenmerk (mandate reference) is het unieke kenmerk van jouw machtiging. Samen met het Incassant-ID vormt het kenmerk een unieke combinatie om jouw incassotransactie te kunnen herleiden.

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste service. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 22.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: