Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Wat is een mailbox?

Een mailbox kun je vergelijken met een postbus. Het is een ruimte op de server waarop e-mailberichten worden bewaard. Je haalt deze berichten op met een e-mailprogramma of je leest de e-mails online via Webmail. Voor het inloggen op de mailbox heb je een e-mailloginnaam en een e-mailwachtwoord nodig.

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste support. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 18.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: