Wat is een token of autorisatiecode?

Een token of autorisatiecode is een willekeurige tekenreeks, die je nodig hebt om je domeinnaam te verhuizen. Wil je jouw domeinnaam verhuizen? Vraag dan het token of de autorisatiecode op bij je huidige provider en geef deze door aan je nieuwe provider.

Voor sommige extensies geldt een afwijkende procedure voor verhuizingen. Wanneer je jouw domeinnaam naar Hostnet verhuist, laten we je altijd per e-mail weten welke gegevens we nodig hebben om je verhuizing te voltooien.