Wat is een Virtual Private Server?

Een Virtual Private Server (VPS) is een server die virtueel wordt verdeeld in meerdere servers. Iedere VPS heeft de flexibiliteit van een Dedicated Server. Alle geïnstalleerde software komt in eigen beheer.

Met een VPS profiteer je van de volgende voordelen:

• Dankzij de root-toegang heb je technische vrijheid.
  • Je kunt elke gewenste applicatie installeren.
  • Bestel je het Plesk Control Panel bij je VPS? Dan beheer je eenvoudig in 1 overzicht je websites, databases en e-mailadressen.

Wil je zelf een VPS beheren? Bestel dan een Unmanaged VPS. Besteed je het serverbeheer liever uit aan onze engineers? Kies dan voor een Managed VPS.