Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Wat is het Control Panel?

Iedereen die een e-mail- of webhostingpakket bij Hostnet bestelt, krijgt toegang tot het Control Panel. Via het Control Panel beheer je jouw hostingactiviteiten. Je logt in op het Control Panel via Mijn Hostnet. De functies van het Control Panel bekijk je hier.

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste support. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 18.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: