Wat is het doorsturen van een domeinnaam?

Het doorsturen van een domeinnaam is het doorsturen van bezoekers van je domeinnaam naar een ander internet- of IP-adres, waardoor je meerdere domeinnamen naar dezelfde website kunt laten verwijzen. De dienst Domeinnaam doorsturen wordt standaard uitgevoerd als frameforward, waardoor de bezoeker je domeinnaam altijd in de adresbalk van de browser zal blijven zien.