Wat is het globale adresboek in de App Suite-omgeving?

In het globale adresboek in de App Suite vind je alle e-mailadressen die onder jouw domeinnaam vallen. Het globale adresboek vind je door te klikken op 'Adresboek' in de bovenste balk en daarna op het pijltje voor 'publieke adresboeken'.

Het is mogelijk meerdere contacten tegelijk een e-mailbericht te sturen of uit te nodigen voor een afspraak. Dit doe je door meerdere contacten te selecteren. Houd de CTRL-toets ingedrukt terwijl je de contacten aanklikt.