Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Wat is het meest geschikte webhostingpakket voor mij?

Dat is moeilijk om zo aan te geven, want iedereen heeft andere wensen en behoeften voor zijn website. Er zijn meerdere keuzes die je kunt maken:

  • het aantal mailboxen;
  • de hoeveelheid webruimte;
  • applicaties automatisch installeren.

Meer informatie vind je op de pagina over webhosting. Wil je graag persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze Klantenservice, te bereiken via het telefoonnummer 020-7500800.

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste support. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 18.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: