Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Wat is het Plesk Control Panel voor mijn VPS?

Iedereen die een VPS met Plesk bij Hostnet bestelt, ontvangt per e-mail logingegevens voor het Control Panel van Plesk. Het Plesk Control Panel is uitermate geschikt om al jouw webhostingactiviteiten mee te beheren. Voor meer informatie over het Plesk Control Panel klik je hier.

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste service. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 22.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: