Wat is het verschil tussen URL en Beveiligde URL in de Webalizer-webstatistieken?

Met de webstatistieken op jouw webhostingpakket krijg je inzicht in het aantal bezoekers en bezoeken dat jouw website ontvangt. Bij het bekijken van de webstatistieken heb je de keuze uit URL en Beveiligde URL.

Via Beveiligde URL kun je alle statistieken inzien over de pagina's die zijn opgeroepen via https://, een beveiligde verbinding. De URL-optie laat alleen de statistieken zien van het normale webverkeer dat plaatsvindt via http://.