Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Wat is het .xml-bestand dat wordt meegestuurd in de bijlage bij mijn factuur?

Naast het bekende pdf-formaat wordt er nu ook een .xml-bestand meegestuurd. Een UBL-bestand herken je aan het .xml-formaat. Deze opmaak maakt het mogelijk om digitale facturen makkelijker in te lezen in een boekhoudprogramma. 

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste support. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 18.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: