Wat is Hosted Exchange?

Hosted Exchange is een dienst die ervoor zorgt dat medewerkers van bedrijven op een efficiënte manier met hun documenten, e-mail, adressenlijsten en agenda's omgaan. Hosted Exchange beschikt over alle functionaliteiten en voordelen van Microsoft Exchange zonder dat je je druk hoeft te maken over de initiële aanschaf- en licentiekosten en het beheer van de server. Al deze taken zijn in handen van Hostnet.